flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіти та поширені відповіді за липень 2022 р.

27.07.2022 р. надійшли запити на отримання публічної інформації (переадресовано з ДСА України за належністю, Вх. № ЕП-1369/22-Вх. від 27.07.2022) щодо надання В'ячеславу ДЯЧЕНКУ інформації про діючі суди (їх назви повністю без скорочень) на неокупованій території України, які станом на дату розгляду запиту відключені від електронної пошти (або іншим чином позбавлені можливості використовувати електронну пошту) через неоплату послуг зв’язку, послуг мережі інтернет й т.д. й т.п. тощо та інформації про суди, які позбавлені можливості здійснювати надсилання паперових документів через пошту (Укрпошту тощо) через неоплату послуг зв’язку, відсутність поштових марок й т.д. й т.п. тощо.

 

01.08.2022 р. запитувачу надіслана відповідь (№ 01-86/3/2022) про те, що станом на день отримання запиту та надання відповіді в суді працює електронна пошта, є послуги Інтернету, телефонний зв'язок, а також можливість учасниками проваджень подавати (направляти) документи до суду через електронний суд.

 

01.08.2022 р. запитувачу надіслана відповідь (№ 01-86/2/2022) про те, що станом на день отримання запиту та надання відповіді в суді відсутні поштові марки для відправлення кореспонденції учасникам проваджень.

Станом на день отримання запиту та надання відповіді суд не позбавлений можливості одержання паперової кореспонденції в будь-який спосіб (отримувати пошту від кур’єрів, особисто працівниками суду тощо).

 

 

29.07.2022 р. надійшов запит на отримання публічної інформації (переадресовано з ДСА України за належністю, Вх. № 4950/22-Вх. від 29.07.2022) щодо надання Володимиру БОГАТИРЮ інформації про кількість судів, які припинили відправлення поштової кореспонденції у зв'язку з відсутністю достатнього фінансування та забезпечення поштовими марками, в розрізі кожної області, зазначивши загальну кількість в кожній області судів, які здійснюють правосуддя на дату надання відповіді на поданий запит, інормації щодо кількості повністю неукомплектованих судових установ, які з цієї причини не можуть здійснювати правосуддя, в розрізі кожної області зазначивши загальну кількість існуючих в кожній області судів на дату надання відповіді на поданий запит та інормації про кількість судів, які не здійснюють правосуддя в розрізі кожної області, визначивши загальну кількість існуючих в кожній області судів на дату надання відповіді на цей запит та причини припинення здійснення правосуддя.

 

02.08.2022 р. запитувачу надіслана відповідь (№ 01-86/3/2022)  про те, що станом на дату надання даної відповіді на вищевказаний запит Тисменицький районний суд Івано-Франківської області не припиняв відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із відсутністю достатнього фінансування та забезпечення поштовими марками, так як станом на 02.08.2022 поштові марки для відправлення поштової кореспонденції в зазначеному суді є в наявності.