flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робота суду під час карантину

19 лютого 2021, 14:39

Шановні відвідувачі та учасники судових процесів звертаємо Вашу увагу на те, що в місті Івано-Франківську та загалом в області значно погіршилась епідеміологічна ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Епідемія розвивається дуже швидко, а сама область займає перше місце в Україні за рівнем зростання чисельності хворих на ковід та інші вірусні захворювання.

У зв'язку з чим в суді і надалі буде обмежено допуск осіб, які не є учасниками судових засідань та мають явні ознаки респіраторного захворювання (сильний кашель, нежить, кон’юктивіт, висока температура і ін.).

Рекомендуємо Вам використовувати наступні онлайн сервіси судової влади: "Електронний суд", "Список справ призначених до розгляду", "Інформація щодо стадій розгляду судових справ", "Отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS - повідомлення", "Оголошення про виклик в суд", "Участь у відеозасіданні", що містяться на сайті Тисменицького районного суду Івано-Франківської області в розділі - "ГРОМАДЯНАМ".