flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про заходи з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19

22 лютого 2021, 11:36

У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації у Івано-Франківській області загалом та м. Івано-Франківськ зокрема і посилення у зв'язку з цим карантинних обмежень, Тисменицький районний суд Івано-Франківської області на період з 22.02.2021 року по 28.02.2021 року переходить на особливий режим роботи. 

  1. В період з 22.02.2021 по 28.02.2021 продовжити в приміщені Тисменицького районного суду Івано-Франківської області (далі – тисменицький районний суд) обов’язковий масковий режим.
  2. Припинити всі заходи, не пов`язані з процесуальною діяльністю Тисменицького районного суду.
  3. Суддям Тисменицького районного суду до 28.02.2021 розглянути можливість максимального зменшити кількість судових засідань, що призначаються протягом робочого дня.
  4. Призупинити до 28.02.2021 допуск відвідувачів до канцелярії Тисменицького районного суду та допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.
  5. Працівникам Тисменицького районного суду дотримуватись рекомендацій, які надаються Міністерством охорони здоров’я України на своєму офіційному сайті (https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov) та за посиланням https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=EmMD0qkUFPs&feature=emb_logo
  6. Працівникам Служби судової охорони до 28.02.2021 призупинити пропуск учасників судових засідань до приміщення Тисменицького районного суду. В разі виникнення нагальної потреби негайно повідомляти голову Тисменицького районного суду (головуючих суддів) для прийняття рішення щодо допуску чи недопуску таких осіб до суду.
  7. Працівникам канцелярії суду при зверненні громадян рекомендувати їм використовувати альтернативні шляхи звернення до суду та всіх необхідних документів( позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення клопотання, заяви на видачу судових рішень та виконавчих листів, тощо) надавати суду:

- в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@ts.if.court.gov.ua;

- через особистий кабінет в системі «Електронний суд»;

- поштовим зв’язком (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 150).

  1. Забезпечити за можливості ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи у дистанційному режимі шляхом надсилання сканованих копій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.
  2. Інформацію про карантинні обмеження встановлені цим розпорядженням розмістити на офіційному веб-сайті, на офіційних сторінках в соціальних мережах та на вході до приміщення Тисменицького районного суду.
  3. Розпорядження довести до відома працівників Тисменицького районного суду.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника керівника апарату суду Дмитрука Н.М.