flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Тисменицького районного суду Івано-Франківської області!

24 січня 2022, 15:51

                              

 

Повідомляємо Вам, що в Тисменицькому районному суді виявлено значну кількість випадків інфікування гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

 З метою убезпечення відвідувачів суду від розповсюдження хвороби, в суді запроваджуються посилені обмежувальні заходи, зокрема з 20.01.22 до 28.01.22:

- призупинено до допуск відвідувачів до канцелярії Тисменицького районного суду та допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;

- працівникам та відвідувачам Тисменицького районного суду рекомендовано дотримуватись вимог, які надаються Міністерством охорони здоров’я України на своєму офіційному сайті (https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov) та за посиланням https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=EmMD0qkUFPs&feature=emb_logo;

- працівникам Служби судової охорони доручено до з 20.01.22 до 28.01.22 призупинити пропуск відвідувачів до будинку Тисменицького районного суду. В разі виникнення нагальної потреби негайно повідомляти голову Тисменицького районного суду (головуючих суддів) для прийняття рішення щодо допуску чи недопуску таких осіб до суду;

- працівникам канцелярії суду доручено при зверненні громадян рекомендувати їм використовувати альтернативні шляхи звернення до суду та всіх необхідних документів( позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення клопотання, заяви на видачу судових рішень та виконавчих листів, тощо) надавати суду:

 в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@ts.if.court.gov.ua;

через особистий кабінет в системі «Електронний суд»;

поштовим зв’язком (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 150), а також забезпечити за можливості ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи у дистанційному режимі шляхом надсилання сканованих копій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Беручи до уваги вищенаведене, у зв’язку з загостренням епідеміологічної ситуації, з метою запобігання можливого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та для збереження життя і здоров’я працівників та відвідувачів суду, Тисменицький районний суд рекомендує неухильно дотримуватися рекомендацій наданих МОЗ України які можна знайти за посиланням https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov.

 

Разом з тим звертаємо увагу на те що Тисменицький районний суд не зупиняє роботу, проте просить Вас мінімізувати візити до суду без нагальної потреби!

 

Перепрошуємо за тимчасові незручності!

Дякуємо Вам за розуміння!